Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 9 van 9 resultaten

1 - 9 van 9 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Schorten

Bedrukte schorten zijn ideaal om ervoor te zorgen dat uw kleren schoon blijven tijdens het koken. Vandaag de dag wordt er steeds meer aandacht besteed aan koken en de aankleding. Bedrukte schorten worden daarom steeds gewilder. Door te kiezen voor een schort met een opvallend design, zullen al uw medewerkers extra opvallen. Bij Keukengeschenkenwereld vindt u een ruim assortiment aan keukengeschenken, waaronder schorten. Wij hebben schorten in verschillende kleuren en van verschillende materialen. Alle schorten zijn one size fits all en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Meer lezen >

Schorten bedrukken

Alle schorten uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. U kunt er zelf voor kiezen wat u op de schorten bedrukt wilt zien. Zo kunt u kiezen voor uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De schorten kunnen full color of met één tot vier kleuren bedrukt worden. U kunt zelf kiezen welke positie van de bedrukking u wilt: voorzijde boven, voorzijde midden op de zak of voorzijde onder. Een schort met bedrukking is een ontzettend origineel relatiegeschenk om weg te geven. Als u bijvoorbeeld een personeelsuitje heeft waarbij gekookt moet worden of als u een bedrijf heeft dat met koken te maken heeft. De bedrukte schorten kunnen ook prima worden toegevoegd aan een (kerst)pakket, zodat deze thuis gebruikt kunnen worden door uw eigen medewerkers. Zeker voor bedrijven die actief zijn in de voedselindustrie of horeca is een schort een succesvolle giveaway.

Meer lezen >

Schorten met logo

Bij Keukengeschenkenwereld kunt u makkelijk en snel schorten met logo bestellen. Wanneer u een schort met logo cadeau geeft, zullen uw klanten of werknemers nog vaak positief aan u terugdenken wanneer zij een heerlijke maaltijd aan het bereiden zijn. U kunt een gratis digitaal drukvoorbeeld aanvragen als u benieuwd bent naar hoe de schorten er met uw logo of tekst uit gaan zien. Zo krijgt u een beeld van het eindresultaat. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. De schorten kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 10 stuks.

Meer lezen >

Meer lezen >